ERKEK TİŞÖRT MODELLERİ

ERKEK TİŞÖRT MODELLERİ

T-shirtler birbirinden farklı desenleri, kalıpları ve özellikleri ile bir erkeğin gardırobundaki en temel giysilerdir. Rahat olmanın yanı sıra aynı zamanda son derece şık ve çok yönlü erkek giyiminin bir parçasıdır. Her tarza hitap eden ve farklı stillerde tasarlanan erkek tişört çeşitleri, bazı kombinler için temel bir tamamlayıcı veya tek başına bir moda ifadesi olarak giyilebilir.

Erkek Tişört Stilleri

Erkekler için özel olarak tasarlanan erkek tişört modelleri; yaka çizgisine, rengine, kalıbına ve tarzına bağlı olarak çeşitlenir.

1.     Polo Yaka T-Shirt: Polo yaka erkek tişörtleri son derece esnek ve geniş bir kullanım ağına sahiptir; bunları spor aktivitelerinizde, resmi ve özel günlerde, arkadaşlarınızla vakit geçirirken ve hatta randevu gecelerinde giyebilirsiniz.

2.     Bisiklet Yaka Basic T-Shirt: Genellikle yuvarlak yakalı ve kısa kollu olarak üretilirler. Fakat mevsim geçişlerinde kurtarıcı olarak kullanabileceğiniz kumaşı ince ve uzun kollu alternatifleri de mevcuttur. En çok tercih edilen stil budur. Çünkü bu tişörtler ister kısa kollu ister uzun kollu olsun, düz renklerde giyilmesi koşuluyla resmi etkinliklerde dahi blazer ve kumaş pantolonla giyilebilirler. Kot pantolon, şort, jean ceket vb. gibi hemen hemen her giysi ile kombinlenebilirler. 

3.     V Yaka T-Shirt: Çok kullanışlı olmasıyla dikkat çeken stillerdendir. Bunun en önemli nedeni her mevsim giyilebilir olmasıdır. Bir sweatshirt veya palto ile kombinlenebilir, eşofman veya kapüşonlu üstler ile enerjik olabilir veya herhangi bir tür alt giyimin üzerine tek başına giyilebilirler. 

4.     Henley T-Shirt: Basic bir tişört ile polonun karışımı olan henley stili, görünümünüzü sade bir şekilde yeniden tasarlamak için ideal bir seçenektir. Düğmeli ancak yakasız seçenekleri, görünümünüze şıklık katar. Hem uzun hem de kısa kollu olarak, çeşitli kumaş seçenekleri ile üretilebilen bu tarzı yıl boyu kullanabilmeniz mümkündür. 

5.     Kapüşonlu T-Shirt: Erkek tişört çeşitleri arasında kapüşonlu modeller, tasarım bilincine sahip erkekler arasında son derece popülerdir. Bu rahat ve tarz tişörtler; ofis dışındaki görünümünüze ayrı bir hava katar. Sizi sıcaktan, soğuk esintiden ve hatta hafif bir yağmurdan bile koruyabilecekleri için her mevsim giyilebilir. 

6.     Çizgili T-Shirt: Çizgili modeller her erkeğin dolabında kolaylıkla bulunur çünkü şık görünümü ve rahat kullanım özellikleri herkesin bireysel tarzına uygundur. İster yatay ister dikey çizgili olsun, gece dışarı çıkarken, akşam yemeğinde, alışverişte vb. pantolon veya şortla giyilebilir. Çizgili modeller bisiklet yaka, V yaka ve polo yaka olmak üzere farklı yaka tiplerine sahip olabilir. 

7.     Düz Renkli T-Shirt: Temiz ve şık bir görünüm tercih eden erkekler için sade düz modellerin modası hiç geçmez. İster yakalı ister yakasız olsun, bunlar hemen hemen her durumda giyilebilir; pantolonlar, eşofman altları veya şortlar gibi neredeyse her tür alt parçayla uyum gösterir.

8.     Renkli Batik T-Shirt: Değişik stiller arasında en havalı olanı bunlardır ve görünüşleri ile ön planda olmayı seven cesur erkeklere uygundur. Ayrıca bunlar tatil bölgeleri, plajlar ve kırsal alandaki her türlü aktiviteler için ideal kıyafetlerdir. Sade şortlar, eşofman altları veya düz pantolonlar, spor ayakkabı veya mokasenler ile kombinlenebildikleri gibi güneş gözlüğü, düz şapka gibi aksesuarlarla bu kombinleri tamamlamak da son derece kolaydır.

9.     İnce Uzun Kollu T-Shirt: Yaza yönelik, kaliteli pamuklu kumaştan yapılmış, hafif ve uzun kollu modeller, özellikle çok sıcak olan bölgelerde oldukça modadır çünkü kolların güneşten korunmasına yardımcı olurken serin kalabilmenize de katkı sağlar. Ayrıca her türlü kıyafetle takımlanabildikleri için hem gündelik hem de resmi bir görünüm elde edebilirsiniz.

10.  Hafif Yazlık T-Shirt: Erkeklere yönelik bu tür modeller son derece rahattır. Hem gündüz hem de akşam buluşmalarınızda görünümünüzü tamamlayabilmenize yardımcı olur. Günlük işlerinizi hallederken, konfor elde edebilmenize olanak tanıyan modelleri giyerek alışverişe bile çıkabilirsiniz.

11.  Grafik T-Shirt: Göğüs veya sırt bölgesinde cesur baskıların, grafiklerin, alıntıların veya sadece görsellerin olduğu modeller, erkekler için en havalı ve en rahat kıyafetler arasındadır. Kot pantolon ve spor ayakkabılarla sade ve şık bir görünüm oluşturabilirsiniz. 

12.  Kolsuz T-Shirt: Kolsuz modeller genellikle spor salonlarıyla bağdaştırılsa da günlük yaşamda da son derece popülerdir. Genellikle plajlarda yazlık kıyafet olarak giyilen modeller, günümüzün egzersiz aktiviteleri için en ideal seçenektir.

13.  Cepli T-Shirt: Cepli modellere, göğsün sol tarafında sade veya baskılı küçük bir cep eşlik eder. Erkeklere özel bu tür tişörtlerin tasarımları etiket, dikiş detayı, kontrast renkler gibi detaylarla zenginleştirilebilir. Bu sayede hem rahat bir atmosfer için gündelik giyim olarak hem de ofis ortamında tercih edilirler.

Paylaş: